Ana On siječanj - 22 - 2013

Održana je u subotu 19.01.2013. gdje je prikazan predviđeni program za ovu godinu gdje bi se AK “Mihovil” bazirao prema svojim mogućnostima na dvije discipline.

U prvom planu je Kronometar (mala kružna trka) koji je do sada pokazao kao disciplina u regionalnom prvenstvu veliku zainteresiranost vozača iz regije pa tako i nas potakao da se usmjerimo prema tom smjeru.

Također je i prihvaćena planska odluka o jednoj sasvim novoj disciplini Super Slalom koja se dugi niz godina odvija u zemljama EU, a kod nas smo mi bili prvi inicijatori prošle godine 2012. na Skradinu. Pokazala se jako interesantna, ali nažalost u regiji osim Trilja nije se našao nitko zainteresiran kako bi ta disciplina zaživila. Pa smo odlučili ove godine ponoviti pokušaj za nečim što je prošle godine pokazalo veliku zainteresiranost. Ujedno smo dobili potporu u realizaciji tog projekta od strane mnogih vozača iz RH. Definitivno su potrebne još određene preinake pravilnika i prilagođavanja sigurnosnih uvjeta da bi se takav oblik natjecanja mogao održati, pa se nadamo da ćemo u tome i uspjeti.

Nadalje, iznešena je odluka o novim članarinama. Članovi će se izjasniti u skorom roku do kraja veljače po pitanju licenci bilo sudačkih, vozačkih itd. da bi se spremno krenulo u sezonu. Zakonski rokovi promjene članstva su do kraja siječnja. Na skupštini je također, iznesena godišnja knjigovodstvena dokumentacija (financijski protokol) iz 2012.-te godine te su ga svi prisutni mogli i pročitati.

Prisutni na skupštini su o svemu bili realno informirani što se tiče aktivnosti kluba za 2013. godinu.

 

Categories: Izdvojeno, Obavijesti, Vijesti

Leave a Reply



HILL CLIMB MONSTERS- Skradin 2023.
Kontakt osoba Tomislav Juras +385 95 868 6919
Izdvojeni video
Generalni pokrovitelj
Pokrovitelji